Meje domišljije so nam v izziv – posnetek modrega očesnega zrkla v temi od blizu.

Meje domišljije so nam v izziv

ZEISS Slovenija

Boljši vid

Podjetje ZEISS zagotavlja natančne preglede vida, pa vse do očalnih leč, in se ponaša z edinstveno kombinacijo oftalmološkega in optičnega strokovnega znanja.

Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Diagnostika in zdravljenje

Podjetje ZEISS oblikuje medicinski napredek in izboljšuje kakovost življenja bolnikov z izdelki in rešitvami za oftalmologijo in mikrokirurgijo.

Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Omogočanje dela proizvajalcev čipov

Podjetje ZEISS že več kot 50 let omogoča tehnologijo prihodnosti z opremo za proizvodnjo polprevodnikov in je vodilno na področju svetovne digitalizacije.

Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Merjenje in pregledovanje

Merilna tehnologija ZEISS zagotavlja popolne rezultate na področjih industrije, kjer so bistveni dejavniki uspeha natančnost, kakovost in učinkovitost.  

Raziskovanje mikro- in nanostruktur

Z optičnimi, elektronskimi/ionskimi in rentgenskimi mikroskopi ZEISS lahko prikažete najmanjše strukture in najhitrejše procese.

Fotografija in film

Ljubitelji fotografije se zanašajo na objektive ZEISS, ki morajo ujeti nepozabne trenutke. ZEISS objektive so uporabili tudi pri pristanku na Luno. 

Fotografija in film

Mnogi večji filmi so posneti z objektivi podjetja ZEISS. Prilagojeni so za široke potrebe različnih ljudi, navdušujejo pa s svojo izjemno kakovostjo.

Opazovanje in doživljanje

Lovstvo Opazovanje narave

Opazovanje in doživljanje

ZEISS strelni daljnogledi in termovizijske naprave pomagajo lovcem,da v vsaki situaciji zanesljivo zadenejo cilj in tako lahko izpolnijo svoje obveznosti. 

Ustvarjanje navideznih svetov

Aplikacije za simulacijo s projektorji ZEISS VELVET SIM ustvarijo realistični vtis navidezne resničnosti. Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Ustvarjanje navideznih svetov

ZEISS je dobavitelj celovitih sistemov za moderne planetarije. Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Razvoj in proizvodnja

Spektroskopija Rešitve OEM

Razvoj in proizvodnja

Rešitve in komponente za spektrometrijo ZEISS so popolno prilagojene, tako da dodajajo vrednost nadzoru procesa, saj zagotavljajo učinkovitost, kakovost in stabilnost. Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Razvoj in proizvodnja

Podjetje ZEISS se lahko pohvali s strokovnim znanjem, zaradi česar je zanesljiv partner pri razvoju, konstruiranju in proizvodnji natančnih komponent, optičnih modulov in sistemov. Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Razvijanje programskih rešitev

S precejšnjim strokovnim znanjem na področju visoke tehnologije in agilnimi delovnimi metodami podjetje ZEISS razvija prilagojene digitalne in programske rešitve, ki oblikujejo trg. Izdelki trenutno niso na voljo v vaši državi. V kolikor vas zanimajo naši izdelki, stopite v stik z nami.

Slovenia office

ZEISS Slovenija

ZEISS je vodilno mednarodno podjetje na področju optike in optoelektronike.

ZEISS prispeva h tehnološkemu napredku že več kot 175 let z razvijanjem rešitev za polprevodnike, avtomobilsko in mehansko industrijo, biomedicinske raziskave in medicinsko tehnologijo, leče za očala, kamere in kinematografske aparate, daljnoglede in planetarije.

Podjetje Carl Zeiss d.o.o., je bilo ustanovljeno leta 1994 v Mariboru. Leta 2003 se je preselilo v Ljubljano na Cesto Ljubljanske brigade 9a. Od leta 2013 posluje na novi lokaciji, na Leskoškovi cesti 6.

Podjetje je v 100% lasti podjetja Carl Zeiss GmbH s sedežem na Dunaju, Avstrija.

Regionalna pokritost obsega Republiko Slovenijo, skupina industrijske merilne tehnike pa pokriva tudi področje Republike Hrvaške.

Prodajni program obsega tri področja:

 

Vision

korekcijska stekla, daljnogledi (lovska in športna optika, optika za opazovanje narave), optični aparati, izdelki za čiščenje in nego stekel, kontaktne leče.

Medicina in mikroskopija

kirurški in diagnostični mikroskopi za uporabo v različnih vejah medicine, diagnostična in terapevtska oprema za uporabo v oftalmologiji in radioterapija.

Šolski, rutinski in raziskovalni laboratorijski mikroskopi. Svetlobni, konfokalni in rentgenski, programska oprema za analizo.

Industrial Quality Solutions

3D koordinatni merilni stroji: taktilni, optični, laserski, kombinirani; rentgenska tehnologija - 2D in CT stroji; industrijski mikroskopi, sistemi za meritev tehnične čistosti, storitve merjenja in zagotavljanja kakovosti za vse zgoraj navedene tehnologije v merilnem centru v Ljubljani. Vrhunska podpora strankam za celotno paleto naših izdelkov.