Carl Zeiss d.o.o.

To smo mi!

ZEISS je podjetje s tradicijo, ki je na tržišču prisotno že od leta 1847.  Osnova podjetja je natančna optika in tako je nastal prvi proizvod: svetlobni mikroskop. ZEISS je kasneje razširil svoj prodajni program na številna področja: Vision, MED/MICRO - Medicinska tehnologija, IQS - Industrijska merilna tehnika, SMT - Tehnologija za proizvajanje polprevodnikov. 

Podjetje Carl Zeiss d.o.o. Slovenija je bilo ustanovljeno leta 1992, leta 2013 pa smo v podjetju odprli še oddelek IQS s tremi zaposlenimi. Po 10. letih uspešnega dela se je oddelek zelo povečal in danes zaposluje 15 ljudi.

ZEISS zagotavlja najvišje standarde kakovosti povsod tam, kjer je potrebna visoka natančnost: pri 3D-koordinatnih merilnih strojih in drugi merilni opremi ter na programski opremi in na mikroskopskih sistemih za znanost, razvoj in preskušanje materialov. ZEISS prispeva svoj delež celo k temu, da je mogoče razpoznati najmanjše strukture in procese, ki spadaj na mejna področja znanosti.
 

 

Kakšno vprašanje?
Veselimo se vaših vprašanj na:
info .metrology .si @zeiss .com
+386 1 513 8251

Portfelj izdelkov in storitev

 
 • Merilni sistemi za zagotavljanje industrijske kakovosti
 • Programske rešitve
 • Storitve usposabljanja in merjenja
 • Tehnične storitve in podpora
 • in še veliko več

ZEISS ekipo v Sloveniji sestavljajo:

 
 • Prodajne rešitve
 • Poprodajna podpora 
 • Servisna podpora
 • Tehnična podpora
 • Marketing 
 • Računovodstvo

Delo v ekipi motiviranih in zelo sposobnih sodelavcev je prednost, ki smo jo izgradili v našem podjetju.

Ivo Razdevšek, Direktor 

Produktni vodja za mikroskopijo in regionalni vodja prodaje za IQS sestavljata našo prodajno ekipo, ki skupaj s željami strank poišče najboljšo rešitev. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo pri vaših izzivih. 

Prodajna ekipa

Da lahko vse teče brez težav, potrebuje prodajna ekipa najboljšo podporo. Hitra priprava ponudbo in obdelava naročil. Marketing ekipa poskrbi za to, da so naše stranke na tekočem z vsemi novostmi.

Poprodajna ekipa in marketing

Da naše storitvene dejavnosti delujejo, sta v veliki meri odgovorni sodelavki iz ekipe za podporo strank. Pametna organizacija notranjih sodelavcev in dobra komunikacija s strankami je za nas zelo pomembna.

Ekipa za podporo strankam

Za ZEISS programsko opremo imamo vedno pripravljene strokovnjake, ki poskrbijo za nemoteno delovanje programske opreme. Prav tako izvajajo šolanja za neizkušene in izkušene merilne tehnike.

Programski inženirji

Zelo pomemben del naše ekipe so serviserji, ki poskrbijo za vse instalacije novih strojev, letne servise in morebitne vmesne težave. Vedno pripravljeni, da vam pomagajo odpraviti težavo. 

Servisna ekipa

Imate kakšno vprašanje?

Vabimo vas, da nas kontaktirate!