ZEISS Šolanja 2022/23

Postanite nepogrešljiv strokovnjak v svojem podjetju

Trije razlogi zakaj ...

Razervirajte šolanje.

Postanite pametnejši


Prejmite praktične rešitve, ki vam bodo pomagale obvladati vsakodnevna merilna opravila in najnovejše trende ter tehnologije. Izbirate lahko med šolanji o osnovah, softweru in dodatkih za KMS. Prijavite se na ustrezno šolanje in bodite pripravljeni na bodoče meroslovne izzive.

Bodite informirani


Glede na vaš nivo znanja in specializacijo lahko izberete učno pot, ki vam najbolj ustreza. To vključuje šolanja, ki so prilagojena vam in vašim izzivom. Takoj po opravljenem šolanju prejmete certifikat, ki je mednarodno priznan in dokazuje vašo usposobljenost. 

Postanite strokovnjak


Naši trenerji dnevno uporabljajo merilne naprave in odgovarjajo na vsa vaša vprašanja bodisi na šolanjih v živo bodisi na daljavo. Konec šolanja ne pomeni tudi konec učenja. V naših knjigah, e-knjigah ali aplikacijah lahko pridobite odgovore na mnoga vaša vprašanja in lahko nadaljujete svoje izobraževanje. 

Naša ZEISS Šolanja na prvi pogled

Nabor šolanj 2022/23

Poiščite ustrezno šolanje v našem širokem naboru usposabljanj v ZEISS Merilnem centru Ljubljana ali na spletu. 
Z veseljem nudimo tudi individualno skupinsko šolanje izven določenih terminov. 

ZEISS CALYPSO Basic

Osnovno 5-dnevno šolanje je namenjeno operaterjem in programerjem, ki še niso delali v programu Calypso ali pa so šele začetniki v tem programu. 

Trajanje: 5 dni

ZEISS CALYPSO Advanced

Nadaljevalno šolanje je namenjeno operaterjem in programerjem, ki že imajo osnovno znanje o programu Calypso in želijo svoje znanje še nadgraditi. Vsebuje tudi poglavja iz Calypso RPS poravnava, izbira pravilnih filtrov ...

Trajanje: 5 dni

ZEISS CALYPSO GD&T

Šolanje je namenjeno poglobitvi znanja s področja merjenje lege in oblike. 

Trajanje: 2 dni

ZEISS CALYPSO Update

Šolanje je namenjeno predstavitvi novih funkcij in orodij ter njihovi uporabi. 

Trajanje: 2 dni 

 

 

ZEISS CALYPSO PCM

Šolanje je namenjeno naprednim uporabnikom, ki želijo kombinirati merilne programe za podobne dele različnih velikosti. Opcija PCM vam omogoča dostop do vseh parametrov. 

Trajanje: 3 dni 

ZEISS CALYPSO Planner

Šolanje je predvsem primerno za uporabnike, ki želijo programe pripraviti vnaprej. Poleg tega je možno simulurati vožno obnašanje koordinatnih merilnih strojev ter opazovati morebitne kolizije in napake v programih. 

Trajanje: 2 dni 

AUKOM  1

Šolanje je namenjeno začetnikom in naprednim merilnim tehnikom. Glavne teme šolanja so: dimenzijske tolerance, osnove programiranja, načrtovanje merilnega zaporedja in uvod v senzorsko in strojno tehniko. Šolanje se zaključi s preizkusom znanja in pridobitvijo mednarodnega certifikata. 

Trajanja: 5 dni

AUKOM 2

AUKOM 2 je šolanje za napredne merilne tehnike. Glavne teme šolanja so: tolerance oblike in položaja, interpretacija testnega načrta, programiranje in spremljanje ter uporaba ustrezne senzorske in strojne tehnologije. Pogoj za pristop k šolanju je uspešno opravljen AUKOM 1. Šolanje se zaključi s preizkusom znanja in pridobitvijo mednarodnega certifikata AUKOM 2. 

Pogoj: AUKOM 1

Trajanje: 5 dni 

AUKOM 3

Šolanje je primerno za izkušene merilne tehnike. Poudarek usposabljanja je na: funkcionalne in na proizvodnjo usmerjene meritve, filtriranje, ustvarjanje programov in povratni inženiring, kakovost in upravljanje merilnih prostorov. Šolanje se zaključi s preizkusom znanja in pridobitvijo mednarodnega certifikata AUKOM 3. 

Pogoj: AUKOM 2

Trajanje: 5 dni 

AUKOM GD&T

Šolanje je namenjeno konstrukterjem, proizvodnim inženirjem, merilcem, tehnologom in vsem, ki berejo načrte. Zaključi se s preizkusom znanja in pridobitvijo mednarodnega certifikata AUKOM GD&T.

Trajanje: 3 dni

AUKOM Update

Je minilo že kar nekaj časa od vašega usposabljanja AUKOM? Želite biti na tekočem z najnovejšo merilno tehnologijo? Če je odgovor ja, potem je to usposabljanje ravno pravšnje za vas. 

Pogoj: AUKOM 1, AUKOM 2 und AUKOM GD&T

Trajanje: 2 dni 

 

ZEISS PiWeb

To šolanje je predvsem namenjeno tistim, ki želijo prilagoditi svoje merilne protokole in poenostaviti statistično vrednotenje merilnih rezultatov. Prilagodimo ga neposredno vašim potrebam in željam. 

Trajanje: Po potrebi 

Informacije za šolanje na daljavo: 
Potrebujete stabilno internetno povezavo, prenosnik/računalnik s funkcijo kamere in slušalk. 

Informacije o cenah: 
Vse cene so neto cene.

Pričnite s šolanjem!

Imate kakšno vprašanje?
Za vas smo dosegljivi na +386 1 5138 253 ali preko E-pošte: info .metrology .si @zeiss .com.
Veselimo se vašega povpraševanja!

Pridobite ponudbo za šolanje

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite svojo individualno ponudbo za šolanje